De Onzichtbare School

Hoe?
Cursusaanbod

Visie

Als de onzichtbare school toch overal en altijd aanwezig is, waarom zouden we er dan aandacht aan besteden? Maakt het ons uit wat we onszelf en onze kinderen leren?
Als het antwoord daarop 'ja' is, dan is het de moeite waard na te denken over hoe de onzichtbare school er uitziet. Dan kunnen we nadenken over welke aspecten we wenselijk of juist onwenselijk vinden, en manieren zoeken om de onzichtbare school te beÔnvloeden en te veranderen.

Zoals in onze doelstelling omschreven is, willen we ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot een "Ingwe", oftewel iemand die:
- mensen helpt hun passie en talenten te leren ontdekken;
- harmonie tussen mensen onderling bevordert;
- harmonie tussen mensen en hun omgeving bevordert;
- harmonie tussen mensen en de natuur bevordert;
- luistert en als klankbord/praatpaal dient;

Bovengenoemde punten helpen ons om een samenleving te creŽren, die niet alleen voor ons en onze kinderen prettig is om in te leven, maar ook voor onze nakomelingen die daarna komen...

21-02-2013
Aankondiging workshop
Op 13 en 14 april 2013 zullen Saskia Vanderhoop en Anneke Meijer-Treep twee workshops leiden waarin met verschillende invalhoeken een kennismaking met "Natuurverbindend Mentoring" wordt geboden.

27-08-2012
Nieuwe opmaak!
Vandaag hebben we de nieuwe opmaak online gezet!